Na rovinu o odpovědném podnikání. Frank Bold spouští nový podcast

9.2.2023
Frank Bold spouští nový podcast Frankly Speaking. Společně s hosty v něm budeme probírat novinky ze světa politiky, práva a podnikání v oblasti ESG, byznysu, lidských práv a firemního reportingu.
Frankly Speaking staví na naší pozici v oblasti ESG a propojení se zákonodárci i světem byznysu. Moderátor podcastu, Richard Howitt z Frank Bold, bude s hosty na rovinu (“frankly”) mluvit o tom, co vede zákonodárce, podnikatele a aktivisty ke snaze, aby se z odpovědného podnikání stala norma. Richard je jedním z průkopníků v oblasti firemního reportingu a bývalý člen Evropského parlamentu.
„Všichni, kteří chtějí ve světě vidět firmy, které skutečně jednají v sociálních a environmentálních výzvách, jimž všichni čelíme, si uvědomují, že toho docílíme pouze pomocí dialogu, spolupráce, nových nápadů a inovací, lepšího porozumění těmto výzvám a dosažení odpovědnosti pro nás všechny, pro náš společný podíl na tomto úkolu. Frankly Speaking se bude snažit být fórem pro tohle všechno. Doufáme, že se k nám přidáte,” říká Richard.

Pohled do prvních epizod

Můžete se těšit na množství hlubokých i osobních konverzací s předními odborníky z různých oblastí. Tady je přehled prvních epizod:
  • Vývoj návrhu EU standardů pro reporting S Wimem Bartelsem, seniorním sustainability partnerem v Deloitte a členem komise  EFRAG pro reporting o udržitelnosti
  • Due dilligence v časech války s Olenou Uvarovou (Yaroslav Mudryi National Law University) a Anitou Ramasastry (Henry M. Jackson Professor of Law, University of Washington School of Law)
  • Reporting dopadu s Eelcem van der Enden, CEO Global Reporting Initiative (GRI)
  • Směrnice CSDDD (Corporate Sustainability Due Diligence Directive) s Larou Wolters, členkou Evropského parlamentu
  • Reporting o udržitelnosti v praxi s Rahel Damamme, ESG and Sustainability Reporting Leader, Decathlon

Kdy a kde si nás poslechnout?

První epizoda už je k poslechu na všech oblíbených platformách, včetně Spotify, Apple Podcasts a Google Podcasts, kde se každý týden se můžete těšit na nový díl. 
Sledujte Twitter Responsible Companies a přihlaste se k odběru ESG newsletteru, ať o žádné podcastové novinky nepřijdete!

Stahujte praktické ESG Guidelines a videokurz

Prošli jsme stovky stran právních a technických dokumentů k tématu ESG reportingu a CSRD. Zaregistrujte se a pošleme Vám unikátní ESG Reporting Guidelines, sadu praktických materiálů k EU legislative včetně due diligence a e-book Bold Future. Chcete vědět víc? Kupte si záznamy z našich praktických workshopů o ESG, CSRD a EU taxonomii.

Naše služby

Uhlíková stopa a ESG reporting

Spočítáme vám uhlíkovou stopu a zkonzultujeme ESG.

ESG pro Tier 1 a 2 dodavatele

Vyřešíme reportování dat pro vaše odběratele.

ESG pro pokročilé

Řešení pro real estate, zelené finance, PR a event management.

Školení a videokurz o ESG

Objednejte si školení na míru nebo si kupte záznam našeho videokurzu o ESG.

ESG Reporting Guidelines

Stahujte praktický návod. Provedeme vás reportingem krok za krokem.

PR, marketing a eventy

Zaměřujeme se na náročná témata, pořádáme eventy, složité věci vysvětlíme.

Jsme součástí expertní skupiny
Frank Bold
Copyright © 2023 Frank Bold

Přihlásit se k odběru newsletteru