Jak udržitelně restartovat Česko? Druhý ročník konference Bold Future ukáže nezbytné kroky

23.5.2024
Česko se nachází uprostředklimatické i energetické krize za zády s válečným konfliktem na Ukrajině, kterýpřímo ovlivňuje tuzemskou ekonomiku. Její transformace na udržitelnou nejen poenvironmentální, ale také po ekonomické a bezpečnostní stránce se stávánezbytnou. Cesty, jak toho docílit, budou hledat přední čeští experti, zástupcibyznysu i veřejné správy na druhém ročníku největší podzimní konference oudržitelnosti Bold Future 2024, kterou pořádá expertní skupina Frank Bold už12. listopadu 2024 v Kongresovém centru v Praze. 
„Na prvním ročníku Bold Future jsmese ptali, jak může být udržitelnost cestou pro efektivnější správu a byznys.Teď je na čase zjistit, jaké kroky podniknout, abychom restartovali Českoudržitelně, inspirovali se celosvětovými trendy a dokázali odvrátit hrozby avyužít největší příležitosti pro Česko a Evropu,” přibližuje PavelFranc, CEO expertní skupiny Frank Bold
Hlavní část konference letosnabídne více než čtyřem stovkám účastníků inspirativní prezentace a panelovédiskuze nejméně dvaceti osobností z klíčových firem, organizací i veřejnésprávy. Mezi řečníky budou vrcholní političtí představitelé jako ministr promístní rozvoj Ivan Bartoš, náměstek pro územní rozvoj hlavního městaPrahy Petr Hlaváček nebo předseda stínové vlády hnutí ANO KarelHavlíček. Stejně tak se zúčastní inspirativní zástupci byznysu odinvestorky Silke Horákové z nakladatelství Albatros a Tillia Ventures,přes ředitele Solární asociace Jana Krčmáře až po Michala Kaderu,ředitele pro vnější vztahy ve Škoda ČR.
Na hlavní program navážou třiparalelní expertní bloky hlouběji zaměřené na konkrétní témata z vybranýchoblastí. První z nich je ESG reporting, povinné vykazování udržitelnostifirem a sledování dodavatelských řetězců, které bude mít zásadní dopady nafinancování firem i efektivitu jejich podnikání. Další oblastí je obnovitelnáenergetika spojená  s příležitostmi nové legislativy a zásadnímivýzvami v bezpečnosti celé Evropy. Třetí sekcí je real estate a podporaudržitelného rozvoje měst a obcí ve spolupráci s developery. Naspecializovaných workshopech a mastermind setkáních budou odborníci i zástupcifirem a samospráv přímo z praxe sdílet aktuální know-how, které je klíčové probudoucnost Česka. 
Kompletní program a bližší informacenajdete na www.boldfuture.cz. Prodejearly bird vstupenek odstartoval 22. 5. 2024 a potrvá do začátku září nebo dovyprodání limitovaného počtu zvýhodněných lístků.
Druhý ročník konferenceBold Future 2024 o udržitelné budoucnosti Česka pořádá expertní skupinaFrank Bold. Mezi spolupracujícími organizacemi jsou Velvyslanectví USA v Praze,Evropská komise, Národní síť Zdravých měst, Unie komunitní energetiky,organizace Změna k lepšímu, státní agentura Czechinvest, regionální rozvojováagentura MSID, Ministerstvo pro místní rozvoj či Ministerstvo životníhoprostředí. Akci podporují společnosti Škoda Auto, Tilia Impact Ventures, tiskárnySeverotisk a Svoboda Press, které jsou součástí koncernu EDS group, a další.

Stahujte praktické ESG Guidelines a videokurz

Prošli jsme stovky stran právních a technických dokumentů k tématu ESG reportingu a CSRD. Zaregistrujte se a pošleme Vám unikátní ESG Reporting Guidelines, sadu praktických materiálů k EU legislative včetně due diligence a e-book Bold Future. Chcete vědět víc? Kupte si záznamy z našich praktických workshopů o ESG, CSRD a EU taxonomii.

Naše služby

Uhlíková stopa a ESG reporting

Spočítáme vám uhlíkovou stopu a zkonzultujeme ESG.

ESG pro Tier 1 a 2 dodavatele

Vyřešíme reportování dat pro vaše odběratele.

ESG pro pokročilé

Řešení pro real estate, zelené finance, PR a event management.

Školení a videokurz o ESG

Objednejte si školení na míru nebo si kupte záznam našeho videokurzu o ESG.

ESG Reporting Guidelines

Stahujte praktický návod. Provedeme vás reportingem krok za krokem.

PR, marketing a eventy

Zaměřujeme se na náročná témata, pořádáme eventy, složité věci vysvětlíme.

Jsme součástí expertní skupiny
Frank Bold
Copyright © 2023 Frank Bold

Přihlásit se k odběru newsletteru