Jak na standardy EU o udržitelnosti? Startujeme unikátní sérii expertních webinářů

7.6.2024
Sledování udržitelnosti podnikatelských aktivit a předcházení negativním dopadům se stává nepostradatelnou součástí činnosti mnoha evropských i českých firem. Experti Frank Bold jsou v Bruselu přímo u vzniku ESG legislativy a ESRS standardů. Spolu s dalšími odborníky, s nimiž dlouhodobě spolupracují, připravili sérii čtyř bezplatných webinářů a účastníky na nich provedou aplikováním ESG standardů v praxi.
Přihlaste se a připravte se na reportování o udržitelnosti včas. Bezplatné webináře, které proběhnou od 21. května do 13. června v angličtině, vznikly ve spolupráci s Aliancí pro transparentnost korporací a společnostmi B Lab, Europe, Eurosif a Shift. 

21. května: Jak začlenit klíčové zásady do procesu hodnocení a zveřejňování informací ve společnostech?

Sérii mezinárodních workshopů odstartuje už 21. května od 9:30 diskuze o klíčových změnách ve výkaznictví ESG, které zavedly ESRS, a o tom, jak je efektivně implementovat do procesů zveřejňování informací ve společnostech.
ESG Registrujte se

28. května: Jak by měly společnosti uplatňovat významnost dopadů a náležitou péči?

Přijďte na druhý webinář zjistit, jak by měly firmy identifikovat rizika závažných negativních dopadů v jejich činnosti a dodavatelském řetězci. Začíná 28. května v 15:00.
ESG Registrujte se

Červnové webináře přiblíží plány přechod na nízkouhlíkovou ekonomiku i výpočet emisí

V druhé polovině workshopů experti navážou tématy, jako jsou klimatické tranziční plány, pravidla pro výpočet emisí skleníkových plynů a začlenění požadavků na zveřejňování informací o společenských dopadech do chodu firem. Přijďte zjistit podrobnosti 11. a 13. června. Registrovat se můžete bezplatně už nyní.

11. června:  Jak nejlépe pracovat s reportingovými požadavky a indikátory v sociální oblasti?

Jak nejlépe začlenit požadavky a ukazatele sociálního zveřejňování se dozvíte už 11. června od 9:30 do 11:00. Hosté spolu s moderátorem Richardem Howittem proberou implementaci sociálních standardů.
ESG Registrujte se

13. června: Jak definovat klimatické tranziční plány, pravidla pro výpočet emisí skleníkových plynů a environmentální metriky?

Na závěrečném webináři se odborníci spolu s moderátorem Filipem Gregorem zaměří na tranziční klimatické plány a klíčové aspekty environmentálních metrik v oblasti znečištění, využívání vody a oběhového hospodářství.
ESG Registrujte se

Stahujte praktické ESG Guidelines a videokurz

Prošli jsme stovky stran právních a technických dokumentů k tématu ESG reportingu a CSRD. Zaregistrujte se a pošleme Vám unikátní ESG Reporting Guidelines, sadu praktických materiálů k EU legislative včetně due diligence a e-book Bold Future. Chcete vědět víc? Kupte si záznamy z našich praktických workshopů o ESG, CSRD a EU taxonomii.

Naše služby

Uhlíková stopa a ESG reporting

Spočítáme vám uhlíkovou stopu a zkonzultujeme ESG.

ESG pro Tier 1 a 2 dodavatele

Vyřešíme reportování dat pro vaše odběratele.

ESG pro pokročilé

Řešení pro real estate, zelené finance, PR a event management.

Školení a videokurz o ESG

Objednejte si školení na míru nebo si kupte záznam našeho videokurzu o ESG.

ESG Reporting Guidelines

Stahujte praktický návod. Provedeme vás reportingem krok za krokem.

PR, marketing a eventy

Zaměřujeme se na náročná témata, pořádáme eventy, složité věci vysvětlíme.

Jsme součástí expertní skupiny
Frank Bold
Copyright © 2023 Frank Bold

Přihlásit se k odběru newsletteru